L’Orba no abandona l’estat d’ansietat i torna a caure en casa (1-2)

25/03/2018

L’Orba ha tornat a perdre dins de casa per 1-2 davant el Mutxamel, un equip que ha mostrat molt bones maneres. Els de la Marjal tanquen el cicle de sis partits dins de casa amb només dos victòries i quatre derrotes. Pobre bagatge que condemna a l’Orba a patir en el que resta de temporada. Les desgràcies mai vénen sols i el 0-1 ha estat en una acció en pròpia porteria abans de la mitja hora de partit. Prompte ha empatat Romera en el remat d’un còrner, per aplegar al descans amb la igualtat al marcador.

En la segona part, l’Orba ha creat ocasions però sense encert, fins que, en una errada defensiva, el Mutxamel s’ha tornat ha avançar. A partir d’eixe moment, els nervis i l’ansietat ha pogut amb l’Orba que ho ha intentat però sense premi.