Els hostalers de Teulada Moraira s'agrupen en una nova associació

Los hosteleros de Teulada Moraira se agrupan en una nueva asociación
  16/07/2020

L'Associació d'Hostaleria de Teulada Moraira (AHTM) ja està en marxa. La crisi sanitària, l'estat d'alarma, etc., no han sigut suficients per a desanimar a un grup d'empresaris que han fet realitat un somni. La gestora de l'AHTM està integrada per Bert Wetss (president), Climaco Barrera (vicepresident), Rafael Samaniego (secretari), Manuel Pérez (tresorer) i Gema Vallés (vocal). Actuen com a padrins dues referències de la gastronomia local, Juan Moll i Rafael Soler.

Wetss comenta que “volem ser el motor de la localitat amb l'esforç de tots, perquè cadascun de nosaltres té alguna cosa a aportar”. La idea és treballar, braç a braç, amb l'ajuntament i amb l'Associació d'Empresaris i Comerciants. A més, l'AHTM s'integrarà en l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta, amb seu a Dénia.

La presentació d'AHTM ha comptat amb el suport del vicepresident del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, Eduardo Dolón. “No és comú –va dir- que nasca aquest tipus d'associació en els temps que corren. És d'admirar el vostre esforç i unió, i Teulada Moraira reuneix totes les condicions per a ser un referent a nivell gastronòmic”. 

Subscriu-te!