Els paisatges, el vi i la gastronomia protagonitzen la desena edició de les Jornades Tot Vall de Pop

Los paisajes, el vino y la gastronomía protagonizan la décima edición de las Jornadas Tot Vall de Pop
  29/11/2018

 

Les Jornades Tot Vall de Pop celebren la desena edició amb un programa ben complet i variat que promou els paisatges, el vi i la gastronomia de la vall durant el pont de desembre. Les jornades es desenvoluparan de l'1 al 9 de desembre i estan organitzades i coordinades per l'Associació Turístic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) en col·laboració amb altres institucions. 

Les tres principals cellers de la Vall de Pop -Cellers Xaló, Cellers Gutiérrez de la Vega i Cellers Parcent-, obriran les seues portes amb unes visites guiades i tastos per a posar a la disposició del visitant tota la tradició vitivinícola de la vall. El programa inclou les dues rutes que des de fa anys promou la ATEVAP: les Delícies d'Alcanalí (el diumenge 2) i l'Art Prehistòric del Pla de Petracos(el diumenge 9). 

La gastronomia constitueix una riquesa turística de primer ordre en la Vall de Pop. Tradició, experiència i qualitat en el producte, tot açò amb un toc afegit d'avantguarda, s'han unit des de fa un temps per a recuperar els plats principals de la Marina Alta. Les paelles i els arrossos -com el del forn, el de fesols i naps, o melosos-, les carns i embotits o la fideuà, són algunes de les propostes que aquestes jornades posen en valor, i en les quals participen un total de vuit professionals de l'hostaleria de la vall. 

Subscriu-te!