Canfali Marina Alta

Els socis del Club Esportiu Dénia no aproven els comptes de la directiva de Juan Benavente

  • Los socios del Club Deportivo Dénia no aprueban las cuentas de la directiva de Juan Benavente
  • Los socios del Club Deportivo Dénia no aprueban las cuentas de la directiva de Juan Benavente
  30/07/2019

Demanen la convocatòria d'eleccions i finalitza l'assemblea sense data per a això

L'assemblea de hui del Club Esportiu Dénia ha comptat amb la presència de 45 persones que han acudit a Baleària Port per conèixer de primera mà la situació real que travessa l'organització. El president en funcions Juan Benavente, que va prendre el relleu de Toni Martí fa pocs mesos, ha estat sincer a l'hora d'explicar que "el club al mes de febrer va estar a un pas de desaparèixer". Els comptes han estat un dels punts forts, l'altre ha estat la conveniència de convocar eleccions.


Pel que fa al primer tema, l'equip de Benavente va portar a la sessió unes despeses que ascendeixen a més de 151.000 euros, als quals cal sumar altres 38.000 euros que s'arrosseguen de dèficit de la temporada passada, la de 2018/2019. La previsió era que aquest saldo en negatiu es pogués recuperar a vista de dos anys, i a més, es preveien uns ingressos de més de 170.000 euros, però a l'hora de la votació, el projecte econòmic ha comptat amb 9 vots favorables, davant als 14 que han optat per tombar els comptes. De aquesta manera, el pressupost del club es prorroga respecte a l'any anterior.


El següent punt que més diàleg ha causat ha estat la conveniència de legitimar l'actual junta que està dirigint el club a través d'unes votacions. La reunió ha finalitzat i no hi ha en previsió cap data per acudir a les urnes. Benavente ha estat clar "a partir d'ara es van a fer les coses bé i fins que els estatuts i tota la documentació estiga inscrita on correspon i no hi haja un cens real de socis no es pot convocar eleccions".


Hi ha hagut un ambient tens a causa de les circumstàncies que s'arrosseguen des dels últims temps, tot i això la reunió s'ha desenvolupat amb normalitat. El que sí que ha quedat clar per als assistents és que la junta culpa a la situació del club a l'anterior tècnic esportiu, Tano Bertó "ha estat ell el que ha fet el que ha volgut i fins i tot el tresorer va haver de dimitir perquè li era impossible fer el seu treball ".
Arribats a aquest punt, no han tardat a alçar-se les veus demanant explicacions "on estàveu vosaltres mentre Bertó feia i desfeia al seu gust?", han preguntat alguns.


A més, l'expresident Eric Barber, en el seu torn d'arguments ha assenyalat que en la seua opinió "no s'estan fent les coses ben fetes, perquè igual sí que hi ha gent que pot portar més diners al club i per no convocar eleccions no s'han pogut presentar , a més opine personalment que és un error que el Dénia seguisca en Preferent, el seu lloc és estar a Tercera i potser no hi haja equip per aconseguir-ho ". Davant aquesta última premissa, la directiva ha indicat precipitadament que "tenir un equip més car, no implica tenir una millor alineació, de fet, quan es va jugar l'ascens la primera vegada, es va fer amb gent de la casa".


El que sí és cert és que després de la reunió ningú sabia amb certesa quin seria el futur del club. En petite comitè uns s'esquinçaven les barbes per no sortir d'allà amb una data de votació i altres es plantejaven la legitimitat de la direcció. Davant d'aquesta tessitura, el president ha comentat que "el club no pot ni ha d'estar aturat i anime a tots els que vulguen treballar pel Dénia a que s'acosten a l'oficina i treballen amb nosaltres".

Cercar notícies
Agenda