Canfali Marina Alta

Els veïns de les Bassetes de Dénia demanen l'inici de les millores al parc previstes en els pressupostos participatius

Los vecinos de Les Bassetes de Dénia piden el inicio de las mejoras en el parque previstas en los presupuestos participativos
  17/08/2019

L'Associació de Veïns de les Bassetes va mantenir la seua assemblea anual el divendres de la setmana passada a la Casa de Cultura. De la reunió es van extreure tres conclusions. La primera és que des de l'associació recorden que en els pressupostos participatius per 2019 de l'Ajuntament de Dénia es va decidir que es realitzaren les obres de millora al parc de les Bassetes. Des de l'associació, segons manifesta la seua presidenta, Marilín Bertó "considerem que podrien cobrir-se els llacs i plantar en el seu lloc tanques o plantes ornamentals i en el centre que es col·loqui una font". La idea parteix de la base que les basses d'aigua tenen molts problemes de manteniment, com esquerdes, i pateixen més actes de vandalisme o nombroses reparacions en les fonts.
Els veïns demanen a l'Ajuntament que s'iniciïn el més aviat possible les millores previstes en aquests pressupostos de 2019.

Cercar notícies
Agenda