Els veïns d'un edifici de Dénia denuncien davant el jutjat un greu problema de falta de salubritat en un habitatge

Los vecinos de un edificio de Dénia denuncian ante el juzgado un grave problema de falta de salubridad en una vivienda
  06/08/2020

Asseguren que es manipulen i consumeixen productes tòxics relacionats amb substàncies estupefaents 

La comunitat de propietaris d'un edifici de Dénia ha decidit acudir al jutjat després d'anys de lluita per a intentar atallar la falta de salubritat d'una dels habitatges. En la denúncia s'explica que “l'immoble progressivament s'ompli de residus fins a fer-lo inhabitable, s'impregna de males olors, insectes, paneroles i ja en els últims dies de rates”. A més, els veïns asseguren que “es manipulen i consumeixen productes tòxics, fums i gasos relacionats amb el consum de substàncies estupefaents i es dedica a la venda a la menuda”. 

El problema es ve produint en un edifici situat en la plaça Jaume I, de Dénia. Un total de 19 propietaris dels pisos i dels baixos comercials de la finca diuen haver arribat al límit fins al punt que temen per la seua seguretat. Segons afirmen en la denúncia, recentment es va produir un curtcircuit general en la finca a causa de la manipulació en la zona de contenidors. Els denunciants diuen que va ser produït per l'ocupant de l'habitatge conflictiu. Adverteixen que “que un dia volarem per l'aire i això ja no es pot consentir en cap concepte”. 

Davant aquesta situació, reclamen a les regidories de Benestar Social i de Medi Ambient que prenguen les mesures necessàries de manera urgent perquè, segons indiquen, “no es pot tolerar aquesta insalubritat, falta d'higiene, males olors i l'actitud de “pasotismo”, del veí denunciat.

Subscriu-te!