Luis Santos, nou president del Rotary Club Xàbia

  • Luis Santos, nuevo presidente del Rotary Club Jávea
  • Luis Santos, nuevo presidente del Rotary Club Jávea
  08/07/2020
Emotiu record a Jesús de la Rocha en l'acte de relleu de collarets

El Rotary Club de Xàbia ha celebrat aquesta setmana el protocol·lari acte de canvi de collarets que simbolitza el relleu en la presidència i en la junta directiva. El nou president per al mandat de de aquest pròxim any serà Luis Santos, que pren el relleu d'Ana Cruz. Al costat de Santos formaran el nou equip directiu Pepe Giuliano (macere), Isabel Moreno (secretària) i Ingrid Rodríguez, que assumeix les funcions de tresorera. A més, també es va assignar l'equip de treball que completarà l'estructura del club repartida en diferents comités: Filiació, Joventut, Medi Ambient, Projectes de Tercera Edat i organització d'Esdeveniments Esportius, entre altres. 

La trobada va tindre lloc en els Salons Carrasco, i va arrancar amb un sentit i emotiu record a Jesús de la Rocha, un dels membres destacats del club que va morir fa a penes unes setmanes. Des de la directiva sortint van preparar un vídeo amb imatges seues al qual va seguir un gran aplaudiment i un brindis. “Jesús ens estarà veient allà on estiga, sempre et recordarem per la teua noblesa i grandesa”, va subratllar Ana Cruz. 

La presidenta sortint va destacar en el seu comiat que el club ha incrementat en aquest any la presència de dones fins al 48% i que es troba en el top 8 d'aportacions a la Fundació Rotary Internacional. Va apuntar que la crisi de la Covid-19 ha paralitzat algun dels projectes en els quals el Rotary Club Xàbia havia treballat com són el de conscienciar sobre la importància de mantindre les platges netes de burilles, que comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàbia. 

Va exposar aquelles activitats que s'han pogut realitzar, com les xarrades i la marxa contra la pòlio, la conscienciació sobre els efectes del virus del papil·loma humà, així com les quasi 1.000 màscares solidàries que es van repartir en els centres sanitaris de la comarca i que van ser el germen per a ajudar una veïna de Xàbia a emprendre en el món tèxtil amb una màquina de cosir donada pel club. 

 

17 OBJECTIUS PER AL CURS ROTARI

 

Per la seua part el nou president, Luis Santos, va avançar en el seu discurs que implantarà un total de 17 objectius per als pròxims 365 dies del Rotary Club Xàbia i va subratllar que tots els membres “són voluntaris en acció per a ajudar a la comunitat”. Santos va recordar que el club xabienc té 32 anys i es troba “en plena maduresa del treball, amb una estabilitat i prestigi reconegut per tots”. Va posar com a exemple d'això la presència dels membres del club en la reunió de la taula solidària que durant la crisi del Covi-19 va organitzar l'Ajuntament, en la qual el Rotary va participar com una entitat més.

Subscriu-te!