Canfali Marina Alta

Mor un jove de Dénia aixafat pel seu vehicle després d'un accident

Muere un joven de Dénia aplastado por su vehículo tras un accidente
  23/04/2018


Un veí de Dénia de 21 anys ha perdut la vida la carretera CV-7221, a l'altura del terme municipal d'Ondara. El jove, va morir després de sortir acomiadat del seu vehicle i ser aixafat pel cotxe. L'accident es va produir al voltant de les 22.30 hores de dissabte, quan, per causes que es desconeixen, el jove, que anava acompanyat per una xica, de també de 21 anys, va perdre el control del seu vehicle i va caure per un terraplè d'uns tres metres d'altura. El turisme va topar amb un arbre i va provocar que els ocupants del cotxe sortiren acomiadats, el vehicle va començar a donar voltes de campana i finalment va aixafar el denier.
Fins a la zona es van desplaçar diversos equips del Parc de Bombers de Dénia, que van portar a terme les tasques d'excarceració i neteja de l'entorn. El temps de resposta dels professionals va ser molt ràpid, a causa de la proximitat de l'accident.
També van acudir diversos policies lcoales de Dénia i Ondara, així com el SAMU, que va traslladar a la jove ferida greu a l'hospital de Dénia.

Cercar notícies
Agenda