Canfali Marina Alta

Murla retarda a agost els moros i cristians per a facilitar la participació d’algerians i americans

Murla retarda a agost els moros i cristians per a facilitar la participació d’algerians i americans
  03/08/2019

 

Commemoren el 25 aniversari de la coronació de la Divina Aurora

 

Les festes que Murla dedica a la Divina Aurora estan marcades enguany per la decisió de retardar a agost la jornada de moros i cristians que fins ara es feia l’últim cap de setmana de juliol per a propiciar la participació en la desfilada dels descendents de les famílies emigrades a Amèrica o Alger que retornen a la vila amb motiu de les seues vacances.

La decisió ha estat justificada pel regidor de Festes, Salvador Sirera, per a fomentar l’espai i ambient de retrobament i germanor que suposen aquestes dates per a una societat local que té el fenomen de l’emigració com una de les seues senyes d’identitat. 

            El programa, emmarcat en la commemoració del 25 aniversari de la coronació canònica de la venerada imatge de la Divina Aurora, tenia previst iniciar-se anit amb la presentació de la Regina i es perllongarà fins el 10 d’agost amb la següent agenda:

 

DISSABTE 3

            - A les 20 h.: Entrada de moros i cristians. A continuació sopar popular a càrrec del càtering Molí Canyar per a tots els participants que ho desitgen prèvia retirada del tiquet corresponent. En acabar, nit Remember anys 60-70-80 amb l’actuació de le orquestres Canas Band, Sunday Band i Romàntica Blues Band.

 

DIUMENGE 4.

50ANIVERSARI DEL TROFEU EL NEL

            - A les 11 h.: Partida de raspall femení al carrer de Dalt entre Ana i Noelia de Beniparrell contra Mar de Bicorep i Victòria de Valencia.

            - A les 12 h.: Partida “a llargues” entre els jugadors que han protagonitzat les partides més interessants de la història del campionat. John, Mengual, Eduardo i Lluís Sirera contra Pepe, Vicental, Saleta i Miro.

            - A les 13.30 h.: Presentació del llibre sobre Pilota grossa a la biblioteca. 

            - A les 14.30 h.: Dinar al Polivalent amenitzat pet Toni de l’Hostal.

            -A les 17h.: Batucada per tot el poble.

-A les 18 h.: Celebració del 50 trofeu El Nel 2019 amb el desafiament entre Àngel, Félix, Giner i Adrià front a Malia, Santi, Héctor i Andreu.       

- A les 20.30 h.: Cercavila i trasllat de la imatge de la patrona des de l’ermita de la Sang fins a l’església. A continuació ofrena de flors a la Divina Aurora patrona de Murla a la plaça de l’església.

-A les 21 h.: Celebració de la solemne missa..

- A la 1 h.: Actuació musical a càrrec de l’orquestra Límite.

Cercar notícies
Agenda