Canfali Marina Alta

Musicants, tradijocs i tallers ambienten un 9 d'Octubre a Ondara, on la pluja obliga a reduir l'agenda

Musicants, tradijocs i tallers ambienten un 9 d'Octubre a Ondara, on la pluja obliga a reduir l'agenda
  10/10/2016

La projecció del biopic Sempre al tall serveix de marc pels premis de dibuix i pintura del Dia dels Valencians

El lliurament dels premis de dibuix i pintura 9 d'Octubre han estat el més destacable de la Diada dels Valencians a Ondara junt amb la projecció del documental Sempre al Tall que acomiada al emblemàtic grup de música valencià dels escenaris, ja que la resta d'actes previstos per a la jornada van estar suspesos per les inclemències meteorològiques.

Els guardons, lliurats per la regidora d'Educació, Mar Chesa han recaigut en d'Oscar Escortell Moll en la categoria infantil, mentre que en primària ho han fet en Mar Ripoll López i Maria Hernández Bas.

No obstant, la circumstància, en les vespres sí que s'ha celebrat en el que la regidora de Cultura, Raquel Mengual, considera "un gran èxit d'assistència i participació, com ha confirmat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual. Així, la plaça Major va ser l'escenari del gran concert commemoratiu del 9 d'Octubre oferit per la Unió Musical d'Ondara, amb la col·laboració d'Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, per interpretar una selecció de peces de música valenciana sota la batuta del director convidat, Vicent Vives Signes.

Cercar notícies
Agenda