Nova campanya de difusió de la vila romana de l’Almadrava

  • Nova campanya de difusió de la vila romana de l’Almadrava
  • Nova campanya de difusió de la vila romana de l’Almadrava
  • Nova campanya de difusió de la vila romana de l’Almadrava
  15/06/2018

 

L’Ajuntament d’Els Poblets iniciarà el proper dissabte una nova campanya de difusió del jaciment arqueològic de l’Almadrava. Es perllongarà fins el 30 de setembre i compta amb visites guiades, tallers, xerrades, tasts de menjar, poesia i  musica sobre el món romà a la Marina Alta.

El projecte de gestió impulsat per l’ Ajuntament dels Poblets ha tingut com a eix central la recuperació d`aquest espai privilegiat per conèixer de primera mà com es un jaciment arqueològic, ara una volta consolidat, la Regidoria de Cultura s’ha proposat anar més enllà i convertir-lo en un lloc de referència de la comarca, a més d`un recurs turístic cultural, per complementar el ja existent, de sol i platja.

En aquesta dinàmic, per aquest estiu s’ha invertit en la millora de la senyalitica, incorporant nous panells a l’interior del jaciment, a més de refer i millorar els tríptics de difusió, que estaran com sempre en castellà, valencià, francès, angles i alemany. A banda, s’ha duplicat l’espai per als tallers d’arqueologia per a xiquets  que tant d’èxit van tindre l’any passat. Aquests es voran ampliats a la disciplina de  titelles romanes, amb col·laboració del Museu de Titelles d’Albaida (MITA) o a jocs de taula a l’època romana.

<<< Tornar a la portada