Ondara activa reprèn el programa formatiu amb classes presencials i visites a empreses comercials

Ondara activa retoma el programa formativo con clases presenciales y visitas a empresas comerciales
  16/09/2021

La quarta edició del programa d’impuls local Ondara Activa 2021 es reprendrà del 15 al 26 de novembre amb el recurs afegit de la nova web www.ondaractiva.com.

        La iniciativa, que ha tingut molt bons resultats en les seues edicions anteriors i que en 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, ha estar presentada per l’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro,  acompanyat per l’especialista en Màrqueting i Negoci, Pedro Reig, i la tècnica de Desenvolupament Local,  Ana Cotaina. Tots ells han remarcat que es tracta de la segona acció que s'impulsa enguany, després de la primera que va tindre lloc en primavera amb la taula redona Reinventar-se en els temps de covid que va comptar amb empresaris de la comarca que han reestructurat els seus negocis per la crisi sanitària.

 

DEL 15 AL 26 DE NOVEMBRE

 

        Ramiro ha destacat que amb la aquesta nova edició l'Ajuntament d'Ondara torna a apostar per la formació d'emprenedors, per l'empresa i el comerç. En aquest sentit ha recordat l'aposta del govern local per a fer una realitat l'Espai Català en 2022 – que comporta la transformació de Casa Català en un espai municipal per a la promoció econòmica, l'empresa i l'ocupació local-, ajudant així que les empreses establisquen el seu model de negoci al municipi.

        Pel que fa al programa d'impuls local per a la creació i consolidació d'empreses, han confirmat que es desenvoluparà amb classes presencials adaptades a les condicions sanitàries, tutories per a crear empreses i com a novetat, visita a les pròpies instal·lacions d'empreses comarcals com Ale-hop, Alondra, Garmol i Servicolor per a conèixer l’experiència dels gerents d’aquestes.

 

LA NOVETAT DE LA WEB

 

Així mateix han remarcat que la posada en marxa de la nova web d'Ondara Activa, és una de les principals novetats d’aquesta quarta edició que ha obert ja la seua inscripció. Inscripció que pot ser formalitzada pels interessats en participar amb l’oportuna sol·licitud i el projecte-idea de negoci de cadascun en la web d'Ondara Activa. En això apunten que pot  participar en aquest programa qualsevol persona empadronada en el municipi amb una idea empresarial-idea de negoci, o persona interessada que haja iniciat o vullga iniciar una activitat en el terme municipal ondarenc.

A banda, han subratllat que el programa formatiu Crea o consolida el teu negoci a Ondara és un servei gratuït de formació i mentorizació per a desenrotllar un projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d'èxit. Amb eixe propòsit s’habilitaran uns tallers online amb formació especialitzada en diferents àrees empresarials, tutories personalitzades per a orientar millor el negoci al mercat així com aportar informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques del projecte o empresa.

En concret, l’agenda preveu dividir-se en quatre fases o àrees de suport. La primera abasta sessions formatives en diferents àrees empresarials, màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial de la mà d'experts professionals amb més de 20 anys d'experiència, i serà impartida de dilluns a divendres, en horari de 16 a 20.30 hores, en la Casa de la Cultura d'Ondara, amb Pepe Crespo, Pedro Reig, Isaías Pérez i Guillermo Salvador com a formadors.

Respecte als tallers d’empresaris està previst un masterclass de la mà de destacades empreses comarcals i visites a les empreses col·laboradores, mentre que les tutories contemplen mentories personalitzades que permetran un seguiment i correcte desenvolupament dels diferents projectes i el seu continu avanç.

        Tot això es complementa amb la fase d’ajudes i subvencions que, canalitzades a través de l’oficina ADL d'Ondara, estan destinades a persones emprenedores i empreses de fins a tres anys d'activitat.
 

Subscriu-te!