Canfali Marina Alta

Ondara acull els Tradijocs aquest diumenge

Ondara acull els Tradijocs aquest diumenge
  05/05/2018

 

L’arribada de la bandera dels Tradijocs a Ondara hui divendres donarà pas aquest diumenge a la XI edició d’aquesta cita de la Marina Alta amb les costums populars i l’antropologia, que organitza el Consorci Esportiu de la Marina Alta amb caràcter bianual.

            El distintiu, que ha estat rebut en el col•legi Sanchis Guarner fet un recorregut per Alcanalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Retoria, La Xara, La Vall de Laguar, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Senija, Teulada-Moraira, Xàbia i Xaló. Tots ells, aportaran aportaran vora cinc-cents alumnes dels cursos més alts de primària per a practicar en una emotiva jornada jocs d’altres temps com sambori, pilota, ratlleta, trompa, corda, boletes, mocador, birles, set i mig i cementeri.

            La cita te previst començar a les 9 hores amb la recepció als participants, i a les 9.30 hores de les autoritats, que donaran pas a la cercavila des de carrer Sant Jaume, fins a arribar al Prado, on l’organització i la Regidoria d’Esports d’Ondara col·laboradora i amfitriona de l’esdeveniment han ubicat l’escenari.  

 

Cercar notícies
Agenda