Canfali Marina Alta

Ondara canvia el sentit de circulació dels carrers del voltant de l’avinguda d’Alacant

Ondara canvia el sentit de circulació dels carrers del voltant de l’avinguda d’Alacant
  26/11/2019

 

La Regidoria de Mobilitat Urbana ha decidit des d’aquest dimarts escometre el canvi de circulació d’uns quants carrers, ubicats en l’entorn de l’avinguda d'Alacant i zones adjacents, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària.

El seu titular, Francesc Giner, acompanyat per l’alcalde José Ramiro i el cap de la Policia Local, Toni Galiano, els quals han justificat la mesura arran dels informes de mobilitat urbana i de seguretat, realitzats pel departament tècnic municipal i pel departament de policia local.

Segons ha explicat l’alcalde, després de les obres realitzades en l'Avinguda d'Alacant sufragades per l'IVACE es va comprovar que, moltes vegades, es cometien infraccions de circulació, circulant per aquesta via i els carrers del voltant, el que ha fet que tots els carrers perpendiculars a les rotondes tinguen doble direcció d'entrada i eixida per a afavorir l'accessibilitat; mentre que els carrers que no les creuen seran únicament d'una direcció. En concret, entre aquests últims figuren el carrer Gonzalo Ortolà i el carrer Constitució, mentre que el Luis Buñuel romandrà de doble direcció.

D'altra banda, queda prohibit l'accés de camions de tonatge superior a les 3,5 en el carrer Botànic Cavanilles, fins al carrer Serra de Bèrnia -només hi haurà doble direcció en aquest- i, a més s'implantarà una direcció única en els vials on hi ha vivendes com els carrers Montgó i Serra de Mariola en direcció cap a Botànic Cavanilles.

Cercar notícies
Agenda