Canfali Marina Alta

Ondara organitza una jornada per a conèixer Segària el 20 d’octubre

Ondara organitza una jornada per a conèixer Segària el 20 d’octubre
  28/08/2018

 

La commemoració del Dia Mundial de la Protecció de la Natura el proper 18 d’octubre li ha aprofitat de motiu a la Regidoria de Joventut d'Ondara, per a organitzar una jornada a la serra de Segària.

        L’activitat, prevista pel dia 20 d’eixe mateix mes, porta per nom Segària...segur que la coneixes? Fem un passeig i comprova-ho i està dirigida a joves de 14 a 30 anys que la desenvoluparan des de les 9 hores amb eixida des de l'aparcament de l’alberg municipal. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 12 d'octubre a la Casa de Cultura d'Ondara.

        La iniciativa, segons ha explicat l’alcalde i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro, compta amb la col·laboració de l'empresa EducaVerd-GreenWalks per a realitzar un passeig guiat on es podran descobrir els diferents usos i propietats de les variades plantes i herbes que ofereix la serra de Segària. “Es tracta d'una oportunitat única, una experiència perfecta per a descobrir el que ens envolta i aprendre a valorar-ho i conservar-ho”, ha manifestat per a informar que des de la Regidoria de Joventut s'oferirà l'esmorzar a tots els joves inscrits participants.

Cercar notícies
Agenda