Canfali Marina Alta

Ondara programa el festival Jazzdara per als dies 24,25 i 26 d’agost

Ondara programa el festival Jazzdara per als dies 24,25 i 26 d’agost
  13/07/2018

 

El IV Festival de jazz d’Ondara ha quedat fixat per cap de setmana del 24 al 26 d’agost, per part de la Regidoria de Cultura, i  l’Associació Terra Cultura i el col·lectiu Jazzdara Marina Alta.

            L’esdeveniment, segons ha informat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual en la presentació, encara que ja consolidat, s’emmarca dins de les opcions d’oci que acosten la cultura a la població, en aquest cas, mitjançant la música i la formació musical. “Es tracta d'una programació molt completa, d'un festival que impulsa tant als que estan començant com als que estan consagrats; i que el fet de realitzar tallers i concerts és una manera d'aproximar i ensenyar aquest estil musical al públic més curiós; a causa del bon resultat d'edicions anteriors, es repeteix el concert didàctic amb entrada lliure, i màster class”.

Mengual ha agraït a l'Associació Terra Cultura i al Col·lectiu Jazzdara la seua implicació a l'hora d'organitzar aquesta iniciativa, a banda d’animar a associacions i ciutadania en general amb projectes ien l'àmbit de la cultura, a dirigir-se a la Regidoria de Cultura per a poder estudiar i potenciar noves propostes interessants per al poble.

Cercar notícies
Agenda