Ondara: Ramiro manté al nucli de l’actual grup municipal del PSPV i incorpora a Gomis i Bisquert en els llocs d’eixida

Ondara: Ramiro manté al nucli de l’actual grup municipal del PSPV i incorpora a Gomis i Bisquert en els llocs d’eixida
  17/04/2019

 

El candidat socialista invoca la professionalitat, la renovació i la representativitat local com a eixos

 

L’actual alcalde socialista d’Ondara, José Ramiro, ha presenta oficialment la candidatura amb la que el PSPV tractarà de revalidar una de les alcaldies més emblemàtiques de la Marina Alta.

       En ella, ha optat per mantenir als actuals regidors Raquel Mengual, Francesc Antoni Giner i Mari Carmen Velàzquez en ells llocs d’eixida, als que incorpora a Miquel Gomis i Mari Carmen Bisquert.

       “És una llista fonamentada en l’associacionisme local, la pertinença al poble i l’arrelament a uns valors comuns que ens vertebren com a agrupació”, considera Ramiro, qui l’ha justificada en ares a la “professionalitat, la renovació i la representativitat local”.

 

ASSOCIACIONISME I ARRELAMENT DE VALORS COMUNS

 

       En el primer dels conceptes, el candidat ha destacat la capacitat de treball i l’esforç dels regidors de l’actual equip de govern, que ha motivat a l’agrupació local socialista a fer que encapçalen la llista per l’aval que suposa  la tasca realitzada.

       Pel que fa a la renovació l’ha definida com “la gran basa de la candidatura de 2019” ja que les següents huit posicions són tot noves incorporacions a la família socialista. Amb això, ha destacat la reconeguda vàlua dins de l’associacionisme local que suposa un àmbit de treball i vocació que els ha acostat al projecte obert i vertebrador del PSPV-PSOE.

Subscriu-te!