Pedreguer celebrarà les primeres Festes de Juliol post-covid sense quintada

Pedreguer celebrarà les primeres Festes de Juliol post-covid sense quintada
  16/04/2021
L’organització dels actes de 2021 correran a càrrec de la Regidoria, i la Comissió de Festes s’ocuparà de les de 2022

Regidoria de Festes, Comissió de Festes, i quintades 2021 i 2022, desprès bona cosa de cavil·lacions, han aplegat a l’acord per recuperar les Festes de Juliol, les primeres de la nova era post-covid, amb una sèrie de novetats condicionades per la situació sanitària. La principal d’elles és que enguany no hi haurà quintada protagonista de la festa. I serà ja a les del pròxim any, si les circumstàncies ho permeten, les que compartiran les quintades de 2021 i 2022.

Aquest canvi no suposa una nova modificació a l’edat per tal de ser quintes i quintos, segons destaquen fonts municipals, que continuarà mantenint-se en els 19 anys. A més, permetrà que aquestes dues quintades, previsiblement, puguen gaudir d’unes festes amb més normalitat de les que pogueren donar-se enguany.

A banda, la Comissió de Festes 2021, per votació interna, ha decidit que serà l’encarregada d’organitzar les festes del 2022, passant d’aquesta manera l’organització de les festes del 2021 a la Regidoria de Festes, que té previst reunir-se amb les diferents associacions i entitats culturals del poble per fer-les partícips de l’organització de les mateixes.

Tot i que la intenció és donar ambient festiu i alegre al poble durant la setmana de Festes, s’ha de tenir clar que serà impossible realitzar unes festes com les que es coneixien fins al 2019. Les festes del 2021 seran, doncs, unes festes on predominaran els actes culturals, activitats per a xiquetes, xiquets i gent gran i, respectant sempre el control d’aforament, mesures de seguretat i restriccions establertes.

Des de les Quintades, Comissió i Regidoria de Festes, es fa una crida per tal que entre tota la població “fem una participació activa i responsable d’aquestes festes, mentre esperem que la situació millore i puguem celebrar i gaudir de les nostres festes al cent per cent el 2022”.

¡Suscríbete!