Pedreguer suma només dues denuncies per incomplir amb el confinament

Pedreguer suma només dues denuncies per incomplir amb el confinament
  07/04/2020

La Policia Local de Pedreguer ha destacat la responsabilitat amb la que els veïns i veïnes estan portant el confinament, i que es veu reflectida en la pràcticament absència d’incidents rellevants. De fet, entre el 15 de març i el 5 d’abril s’han formalitzat només dues denúncies per saltar-se la norma, i no hi ha hagut cap detenció, d’entre les 351 identificacions de persones i revisió de 236 vehicles.

També durant aquest període s’han atés altres incidències: 42 requeriments sanitaris o judicials; 9 de transport de persones; 15 realacionades amb centres sanitaris; 1 suspensió d’arrest domiciliari. 

L’Inspector Cap de la Policia, Francisco Morell, ha inicidit en el comportament responsable de la gran majoria de la ciutadania pedreguera, que han respectat el confinament, i ha destacat que cap agent ha causat baixa pel contagi de la COVID-19.

Pel que fa al material de protecció, superades les carències dels primers dies, a hores d’ara s’han establert les línies regulars de subministrament (tant de la iniciativa particular com la oficial) i es pot dir que estan arribant mascaretes i guants suficients, així com pantalles protectores.

¡Suscríbete!