Pega’m al mig que caic dins i Empanada argentina s’imposen en els premis a la innovació i presentació de la Fira de la Tapa de Pego

  • Pega’m al mig que caic dins y Empanada argentina se imponen en los premios a la innovación y presentación de la Feria de la Tapa de Pego
  • Pega’m al mig que caic dins y Empanada argentina se imponen en los premios a la innovación y presentación de la Feria de la Tapa de Pego
  • Pega’m al mig que caic dins y Empanada argentina se imponen en los premios a la innovación y presentación de la Feria de la Tapa de Pego
  20/05/2019


El bar Llit i Taula i el restaurant Merescal s’han adjudicat els premis a la tapa d’innovació i presentació de la fira Pego també tapeja 2019.
    El primer ha estat elegit pel jurat composat pel director del CDT de Dénia, Pepe Vidal, el cuiner Evarist Miralles i el guanyador del concurs de cartells per a promocionar aquesta edició, Raúl Alentado, per la tapa anomenada Pega’m al mig que caic dins i el segon per Empanada argentina.
    Els guardons han consolidat un any més un esdeveniment que ha tornat a congregar a centenars de visitants al voltant del passeig Cervantes. Aquesta resposta, ha estat elogiada per la regidora de Comerç, Creama i Turisme, Rosa Maria Ferrer, per a qui la Fira de la Tapa de Pego “és hui per hui una referència gastronòmica consolidada en l’interior de la comarca, ja que hem anat tirant-ho cap avant al llarg d’aquests quatre anys, tractant de que en el cas de produir-se una disminució dels establiments hostalers participants poder mantenir la demanda, i crec que ho hem aconseguit fins al punt de que la fira de la tapa es la que, en certa forma, s’ha institucionalitzat com a l’inici de l’ús de les terrasses d’estiu que generen un ambient molt singular al poble”. 

<<< Tornar a la portada