Pego impulsa la ruta de les ermites del terme com a proposta per a posar en valor el patrimoni local

Pego impulsa la ruta de les ermites del terme com a proposta per a posar en valor el patrimoni local
  09/01/2017

S’iniciarà este diumenge amb un recorregut per les de Sant Miquel, Sant Antoni, Sant Sebastià, Sant Joaquim i Sant Josep

La Regidoria de Cultura de Pego ha configurat una ruta per les ermites del terme municipal amb visita guiada com a fórmula per a promocionar el patrimoni i la història local. Segons ha explicat la seua responsable, Laura Castellà, la iniciativa compta amb la col·laboració de la parròquia de la Sagrada Família i del col·legi Sant Antoni, que assumiran les respectives explicacions de la vessant religiosa i la històrica dels cinc edificis que abasta la proposta.

            En concret, la ruta té previst començar el proper diumenge a les 9 hores a l’ermita de Sant Miguel, edificada a cavall dels segles XIX i XV, per desplaçar-se a peu a la ermita de Sant Antoni també d’eixa època. D’allí, el trajecte passa per l’ermita de Sant Sebastià, documentada en el S.XVII, la de Sant Joaquim del S.XVI, per acabar en la de Sant Josep edificada en el segle XX damunt de l’antiga estructura datada entre els segles XVI i XVII.

¡Suscríbete!