Pego suma sinèrgies amb Almuñecar en matèria de turisme i residus

Pego suma sinergias con Almuñecar en materia de turismo y residuos
  01/10/2020

El regidor de Turisme i Residus de Pego, Ricardo Sendra, s’ha desplaçat aquesta setmana al municipi granadí d’Almuñecar per a compartir estratègies de promoció turística en matèria de birdwatching o la gastronomia. Sendra ha exposat al seu homòleg Daniel Barbero, projectes com la reintroducció de l’àguila pescadora al parc natural de la marjal o el màster de l’arròs i alta cuina mediterrània emmarcat en el projecte Gasterra de la Universitat d’Alacant en els que col·labora l’Ajuntament.

        “Hem analitzat un potencial agermanament per a una simbiosi que aprofite les places hoteleres de la ciutat andalusa i el reclam natural, paisatgístic i gastronòmic que suposa el nostre municipi dins de la Marina Alta”, ha declarat el regidor pegolí.

        L’apartat d’arreplegada de residus ha estat també abordat en la ciutat andalusa on, de la ma del regidor de Medi Ambient, Luis Aragón i el tècnic, Jesús Ruiz. el representant pegolí ha assistit a una demostració de les innovacions i novetats tecnològiques homologades a la normativa europea aplicades a la recollida i neteja viària arrel de l’actualització del contracte del servei.

 

Subscriu-te!