Canfali Marina Alta

Podemos basa la seua campanya en el lema Xàbia respira, Xàbia viu, Xàbia treballa

Podemos basa su campaña en el lema Xàbia respira, Xàbia vive, Xàbia trabaja
  14/05/2019

Xàbia respira, Xàbia viu, Xàbia treballa és el lema amb el qual la formació morada resumeix el seu programa electoral amb el qual concorre a les municipals. Una proposta que va ser exposada en un acte celebrat a la Casa de Cultura i en el qual va participar el candidat, Bernhard Feiner, al costat del membre de la llista Andrew Shaw. 

Xàbia respira al·ludeix a la “necessitat de frenar l'especulació i deixar de veure la construcció de nous habitatges com a motor principal de l'economia per a protegir el vertader 'Tesoro de Xàbia, la seua naturalesa”. En aquest capítol s'inclouen altres iniciatives com un transport públic adequat amb minibusos elèctrics, una xarxa de bicicletes elèctriques o sharing de cotxes. 

Xàbia viu proposa baixar el preu del llogue, crear un parc públic d'habitatge, i estudiar la possibilitat de trams diferenciats de l'IBI, segons es tracta d'habitatge habitual o vacacional, a més de crear una xarxa de cases segures per a dones maltractades.

La remunicipalització de serveis és l'objectiu principal de la tercera part del lema, Xàbia treballa. Reduir els costos eliminant a l'empresa intermediària, prestar unes condicions laborables estables i mantindre els llocs de treball qualificats en el municipi són algunes de les propostes.

Podemos també està decidit a desestacionalitzar el turisme amb suggeriments com les que ha aportat a la formació el Club d'Atletisme Llebeig de fomentar l'esport i, per exemple elevar el triatló a nivell nacional o fins i tot internacional. 

 

SEGELL DE QUALITAT PER A EMPRESES

 

Breiner va proposar un segell de qualitat, tant físic com virtual, per a lluitar contra les condicions laborals precàries que pateixen molts treballadors en el municipi. Aquest distintiu seria atorgat a les empreses que oferisquen condicions laborals legals als seus treballadors i accedisquen voluntàriament a controls per part d'organismes independents, com per exemple sindicats o l'ajuntament.

Cercar notícies
Agenda