Canfali Marina Alta

Poemes, música i reivindicació contra la violència masclista a Ondara

Poemes, música i reivindicació contra la violència masclista a Ondara
  28/11/2016

La societat ondarenca s’ha mostrat contundent contra la violència masclista mitjançant una nombrosa participació a l’acte organitzat per la Regidoria d’Igualtat a la Casa de Cultura amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

        Els participants han recordat a les víctimes generades per aquesta lacra social durant aquest 2016 amb la col·locació d’un llaç negre i la lectura del nom de al persona. L’acte ha estat completat per la declamació d’uns poemes sobre l’esperit de la dona i la vocació feminista per part de Pedro Barber, Areli Montiel, Carol Romero i Valèria Mengual, acompanyats per la música dels germans Paco i Merxe Pineda, abans de que un minut de silenci respectuós i molt sentit fera de clausura.

        La regidora d'Igualtat, Raquel Mengual, ha agraït la participació d’associacions del poble com la Policia Local, Mestresses de Casa, Associació de Colombaires i Caçadors, Penya Taurina, Associació contra el Càncer per encarnar el sentir de la societat civil ondarenca contra aquest malaurat fenomen d’actualitat. Mengual ha reivindicat els drets de la dona, per afirmar que “malgrat que cada vegada hi ha més veus que denuncien, no s'estan posant en marxa les suficients polítiques per evitar la mort i el maltractament de dones”.

Cercar notícies
Agenda