Preferent: Dénia i Jávea guanyen mentre el Pego perd

13/01/2019

Dénia i Jávea han començat 2019 amb victòria davant l’Enguera (4-1)i L’Olleria (2-0), respectivament, però per al Pego no ha estat el mateix, ja que ha perdut  amb el Carcaixent (3-0).
El deniers, malgrat estar molestos perquè els deuen les nòmines de novembre i desembre, han fet un dels millors partits de la temporada i han guanyat a l’Enguera per 4-1. Ha estat molt superior al seu rival de principi a fi. El partit ha estat liquidat en la primera part amb els gols de Guerrero, Adrián Rubio, Jordi Aparisi i César, que han deixat el marcador al descans en un clar 4-0. L’Enguera ha fet el seu gol de penal.
El Jávea ha vençut a L’Olleria per 2-0 d’eixa forma torna a retrobar-se amb el triomf i per tant ha estat la primera victòria de Juan Carlos Signes com entrenador xabienc. Lucas Bou ha estat el protagonista en fer els dos gols del seu equip.
El Pego ha perdut davant el Carcaixent un partit  que ha estat liquidat al minut 47, amb el 3-0 que ha marcat el debutant Alejandro Mata. Amb esta derrota els pegolins començen l’any igual que van acabar el 2018, amb derrota.