Prefent: El Dénia pateix per a guanyar a Tevernes en una jornada en la que Jávea y Calpe perden

11/02/2018

El Dénia ha estat l’únic equip de la Marina Alta que ha saldat amb triomf la jornada. S’ha imposat al Tavernes per la mínima (1-0), victòria que li permet continuar segon de la classificació. Els groguets han guanyat gràcies al gol marcat per Cristian De Luis als primers minuts del partit. El Tavernes li ha plantat cara, ha jugat millor i en la segona part ha manat dins del camp. Encara que no ha tingut clares ocasions de gol, ha buscat l’empat mentre el Dénia no jugava a res, el que ha fet que el públic patira i acabara demanat l’hora. El xiquet Pablo Martínez ha sigut un dels protagonistes de l'encontre, este seguidor incondicional del Dénia ha fet la treta d'honor.
El Jávea a tret un empat (0-0) davant el Castellonense en un partit entre dos aspirants a jugar la promoció. Els dos equips han buscat el triomf peró no han pogut batre la porteria rival. Els xabiers sumen un punt que es pot donar per bo davant un fort rival.
El Calpe ha perdut davant el líder Hércules B 3-0). Els calpins s’han vists superats per un equip que ha sigut millor i no ha perdonat cara a gol.