Preferent: El Dénia perd amb l’Alginet i es queda fora de la promoció d’ascenc

• Preferent: El Dénia perd amb l’Alginet i es queda fora de la promoció d’ascenc
  29/04/2018

El Dénia ha perdut a casa davant l’Alginet i s’ha caigut dels llocs de promoció. Ara amb esta derrota es quint empatat a 60 punts amb l’Alginet però els de la Rivera Alta tenen a favor el gol average. Per davant d’ells estan Atzeneta amb 68, Castellonense amb 64 i Benigànim amb 61.  En estos moments els deniers no depenen d'ells mateix per a jugar-la.
El partit entre Dénia i Alginet ha estat intens i ha tingut emoció fins el xiulit final. S’han avançat els visitants al marcador de penalti al minut 22, i al 31 minuts després l’àrbitre li ha anul·lat un gol a Cristian Panucci per fora de joc. La decisió ha estat protestada pels groguets. Dos minuts després ha marcat Cristian de Luis l’empat a un, resultat al descans. En la segona part el Dénia ha buscat el gol del triomf però no ho ha conseguit. En el minut 84, ha arribat el 1-2 obra de Vieco, resultat final.
Per altra banda, el Jávea també ha perdut 2-1 amb el  Portuarios. Els xabiencs no han aconseguit fer-se amb la victòria malgrat lluitar.