Preferent: El Dénia tomba al líder, el Jávea compleix amb el cuer i el Pego perd

24/02/2019

Dénia i Jávea han guanyat els seus partits mentre el Pego ha perdut. Els deniers ham tombat al líder Castellonense (2-1) mentre que el xabiencs han vençut a UE Gandia per 2-0. I els pegolins van perdre ahir dissabte amb L’Olleria (2-1).

El Dénia ha donat un cop a la taula en guanyar al líder Castellonense i mostra les credencials per jugar la promoció i també al títol. Els groguets s’han avançat al marcador prompte, al minut 17 amb un gol de Ferran Monzó. Però la primera oportunitat l’ha tingut el Castellonense amb un baló al travesser al primer minut. Amb el 1-0 s’ha arribar al descans. Als tres minuts de la represa Maxi ha parat un penal. Els visitants volien el empat davant un Dénia que buscava el segon. Guerrero a fet el 2-0 al 79. El Castellonense ha fer el 2-1 en el 83 i ha buscat l’empat davant un Dénia que ha defensat el resultat.

El Jávea ha complit i ha guanyat al cuer UE Gandia en un partit que ha resolt en la segona part. El primer temps ha acabat sense gols. En el minut 51 Favio ha fet el 1-0 i a l’últim minut Paco ha marcat el definitiu 2-0.

El Pego va perdre davant L’Olleria en un partit en el que va merèixer puntuar. Els tres gols van arribat a la segona part. Els pegolins van poder avançar-se al marcador en el minut 53 però amb un baló que va pegar al travesser, en la jugada següent i a la contra els locals van marcar el 1-0. Al minut 69 L’Olleria va fer el 2-0. El 2-1 definitiu el va marcar Rico al minut 80. Els pegolins van buscar el gol de l’empat però no el van aconseguir.