Preferent: El Pedreguer és l'únic que guanya en una jornada on el derbi Pego vs Jávea acaba sense gols i al Dénia se li escapen dos punts

12/01/2020

El Pedreguer ha sigut l'únic equip de la comarca que ha saldat la jornada amb victòria. Els pedregueros s'han imposat a l'Enguera per 3-1 en un partit que han deixat vist per a sentència abans del descans, amb gols de Carim (36), Joel (39) i Hugo (43). Els visitants han marcat el gol de l'honor en el 64'.
El derbi Pego-Jávea ha acabat sense gols. Els xabiencs amb la novetat de Granero en la banqueta no han pogut véncer en un partit en el qual han fallat un penal en el minut 92.
Al Dénia se li han escapat dos punts davant el Llosa en el minut 95, quan Andoni marcava el definitiu 1-1. Un minut abans va poder marcar el 2-0 però Jaume no ha sabut culminar un contraatac d'un dos per a un.