• Preferent: Jávea i Dénia es reparteixen els punts en el derbi en una jornada on el Pego guanya
  31/03/2019

El derbi entre Dénia i Jávea ha finalitzat sense gols (0-0). Abans de l’encontre el capità xabienc Aldo ha rebut una camiseta pels seus 300 partits com a jugador del Jávea. El partit ha estat el típic de rivalitat on els dos equips han buscat les seues ocasions per a endur-se el triomf. Els groguets han estat millor en la primera part on han jugat més al futbol que els locals. Els xabiencs han intentar tallar el joc amb faltes. En la represa el Jávea ha sortit al camp amb major ambició davant un Dénia que ha intentat sorprendre a la contra. Els locals han buscat el gol fins el final però no han sabut traure suc de les oportunitats. Tampoc ho ha fet Cristian Panucci en les clares que ha tingut a l’encontre.
El Pego va sumar ahir dissabte els tres punts a domicili davant L’Alcúdia gràcies al gol de Pere al temps de descompte, al minut 93. El partit no va tindre un dominador clar i les ocasions van ser molt poques. Però els rogets van lluitar fins el final per a aconseguir retrobar-se amb el triomf i van obtindre el seu premi.