Preferent: Al Dénia sols li val el triomf davant el Tavernes per apropar-se a la promoció

Preferente: Al Dénia sólo le vale el triunfo ante el Tavernes para acercarse a la promoción
  28/01/2017

El Dénia segueix lluitant per ocupar al final de la lliga regular una de les tres places que donen dret a jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Els deniers porten una bona ratxa perquè han sumat quatre victòries consecutives: Alcoià B (3-0), Castellonenc (2-0), Canals (1-0) i Llosa (0-1). És a dir, des del passat 4 de desembre, data en el qual va perdre davant el Portuaris (4-2), ho ha guanyat tot. El partit es juga avui dissabte a les 17 hores en el Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna. 

PEGO-LLOSA 

El Pego va prendre aire dimecres al vèncer a l'Oliva en el partit que estava pendent del mes de desembre. La victòria permet a l'equip de Jesús Moratal eixir dels llocs de descens i prendre aire. En aquesta jornada té una nova oportunitat per a seguir ascendint esglaons en la taula però sobretot d'allunyar-se dels llocs de descens. El Pego-Llosa es juga demà diumenge en el Cervantes a partir de les 16.30 hores. 

CONTESTANO-XÀBIA 

El Xàbia s'enfronta al Contestano en un partit en el qual l'única cosa que li val és el triomf. L'equip d'Antonio Villaescusa vol encadenar la seua tercera victòria consecutiva per a acostar-se més als llocs de promoció.           El partit es juga en el camp La Morera de Cocentaina demà diumenge a les 16.30 hores. 

CALP-PORTUARIS 

El Calp, igual que el Xàbia i el Dénia, està lluitant per ocupar un dels llocs de promoció d'ascens a Tercera Divisió. Els calpins s'enfronten en aquesta jornada a un rival directe i, per tant, guanyar els tres punts en litigi els permetrà cobrar avantatge sobre aquest però sobretot acostar-se als de dalt. El partit es juga demà diumenge en el Municipal de Calp a les 17 hores.

Subscriu-te!