Preferent: Atzeneta-Dénia, plat fort de la jornada amb el liderat en joc

Preferente: Atzeneta-Dénia, plato fuerte de la jornada con el liderato en juego
  20/01/2018

El liderat del Grup III de Preferent està en joc. Atzeneta i Dénia es disputen en el duel més interessant de la categoria, el liderat. Els deniers intentaran assaltar L'Regit, camp del seu rival, i alçar-amb un triomf al primer lloc en la taula. Un triomf que li donaria el més del gol average particular, que en aquesta competició tan igualada va pot ser determinant per saber quins equips juguen o no la promoció. I és que en el primer duel, el de la primera volta, els deniers van vèncer per la mínima (1-0). El Atzeneta té tres punts més que l'Dénia, pel que el seu objectiu és no perdre aquest xoc.
El partit es juga hui dissabte al camp El Regit d'Atzeneta a les 16.15 hores. La trobada estarà dirigit per l'àrbitre Jorge Ródenas Martínez que estarà assistit a les bandes per Jesús Ortuño López i Mario Bailén Pacheco.

JÁVEA-CANALS

El Jávea s'enfronta al Canals en un partit en què no pot fallar. Els matalassers estan obligats a guanyar per seguir l'estela de la promoció, sobretot en una jornada en què el partit Atzeneta-Dénia li pot permetre retallar diferències amb un dels dos o amb tots dos. Sobretot, no pot fallar perquè la propera jornada jugarà el derbi contra els groguets, un partit que té més importància de la que sembla al principi, perquè pot ficar-li en la "pomada" completament.
El Jávea tot i jugar a casa ho farà a Benissa, al camp de La Costa, hui dissabte a les 16 hores.

CALPE-PINÓS

El Calpe després de trencar la seua ratxa de bons resultats la passada jornada, intentarà recuperar-la en aquesta. Els calpins s'enfronten al Pinós un rival que està per darrere en la taula i al que superen a la taula. En el partit d'anada, els calpins van cedir per la mínima (2-1) però ara esperen tornar-li la moneda al seu rival i alçar-se amb els tres punts en litigi.
El partit es juga al Municipal de Calp demà diumenge a les 18 h.

Subscriu-te!