Preferent: Atzeneta-Jávea, un duel amb la vista posada en la promoció

Preferente: Atzeneta-Jávea, un duelo con la vista puesta en la promoción
  11/03/2017

El Jávea s'enfronta al Atzeneta, segon classificat, i per tant ho fa davant un rival directe. Un partit en el qual en joc estan tres punts importants amb la vista posada en la promoció. Els matalassers són els que més es juguen en aquest envit, ja que de guanyar, retallaran la diferència de punts i es col·locaran a quatre punts del seu rival. Si no ho fan, la diferència que ara és de set punts s'incrementarà a vuit o deu, depenent si empata o perd.

El partit es juga al Camp Municipal El Regit d'Atzeneta hui dissabte a les 17 hores.

CALPE-TAVERNES

El Calpe s'enfronta al Tavernes i ho fa amb la intenció que la victòria es quede a casa. Els calpins afronten aquest duel després de perdre el derbi la jornada passada, de manera que necessiten un triomf per recuperar posicions. Sense opcions a la promoció, d'aquí al final de la temporada lluitaran per finalitzar el campionat el millor possible.

La trobada es juga demà diumenge a les 17 hores al Municipal de Calp.

PEGO-CASTELLONENCA

El Pego s'enfronta al Castellonenca en un partit en el qual tractarà de sumar els tres punts en litigi per així seguir mantenint les diferències amb els de baix. Els rogets estan quatre punts per dalt del descens, pel que no es poden dormir i molt menys a casa.

El partit es juga demà diumenge al Cervantes a partir de les 17.30 hores.

DÉNIA-CARCAIXENT

El Dénia s'enfronta al Carcaixent en el que serà una nova final. I és que a hores d'ara de lliga i estant a set punts de la promoció no pot fallar si vol jugar-la. Per això, hui dissabte afronta una nova final davant un rival incòmode i que no es juga res en aquest envit.

La trobada es juga avui dissabte a les 17 hores a Els Quatre Camins de Carcaixent.

Subscriu-te!