Preferent: Dénia-Jávea, un derbi de màxima rivalitat amb el segon lloc en joc

Preferente: Dénia-Jávea, un derbi de máxima rivalidad con el segundo puesto en juego
  27/01/2018

Els socis entraran gratis perquè Estrela assumirà el seu cost

El Diego Mena Cuesta viurà demà diumenge un dels partits més bonics i emocionants de la Preferent, el derbi Dénia-Jávea. La bona marxa dels dos equips fa que aquest partit de màxima rivalitat comarcal acapare l'atenció dels aficionats al futbol. Els groguets són segons i arriben a aquest partit després de perdre la jornada passada amb el líder Atzeneta. Els matalassers són tercers, amb un punt menys que els deniers i afronten aquesta trobada després de guanyar la jornada passada el cuer Canals.
La directiva del Dénia havia declarat aquest partit com a dia del club pel que els socis havien de passar per taquilla. Però no ho faran. Entraran al futbol gratis i és que Gema Estrela, la presidenta ha assumit el cost de les entrades dels socis. 
La trobada es disputa demà diumenge a les 16.30 hores al Diego Mena Cuesta. Alejandro Sendra Vázquez és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir el derbi.

CALPE-REDOVÁN

El Calpe juga en aquesta jornada amb l'Redován A i ho fa amb la intenció de sumar els tres punts que li permetria superar-lo en la taula. Els calpins tenen tres punts menys que el seu rival i per tant, si guanyaren, l'igualarien a punts, però aconseguirien a més del triomf tenir el gol average particular a favor seu, ja que en el partit de la primera volta va finalitzar amb empat a dos .
La trobada es disputa al Camp Municipal de Redován, demà diumenge a les 11.30 hores.

Subscriu-te!