Canfali Marina Alta

Preferent: Dénia-Pedreguer, un derbi històric amb tres punts vitals en joc

Preferente: Dénia-Pedreguer, un derbi histórico con tres puntos vitales en juego
  16/11/2019

El Diego Mena Cuesta viurà demà diumenge un partit històric, ja que per primera vegada Dénia i Pedreguer s'enfronten a Preferent. Una trobada en què els tres punts en joc són vitals per al futur de tots dos equips. Potser molt més important per als groguets, ja que són els que estan per sota a la taula. Però el que està clar és que guanyar és l'objectiu de tots dos. Pel Dénia, perquè si guanyen seria la primera victòria de l'campionat al seu camp, ja que fins ara només ha aconseguit dos empats en cinc partits. I per al Pedreguer, perquè li permetria col·locar-se en una situació molt còmoda a la taula i perquè seria la seua segona victòria consecutiva i més davant de dos equips comarcals. Cal recordar que els blavets afronten aquesta trobada després de guanyar la jornada passada a l'Pego (1-0).
La trobada es juga demà diumenge a les 17 hores sota la direcció de Jorge Javier Crespo Calero.

JÁVEA I PEGO

Jávea i Pego afronten la dotzena jornada de Lliga i ho fan de forma diferent però amb el mateix objectiu, la victòria. Els matalassers per sumar la cinquena consecutiva mentre que els rogets per trencar la seua mala ratxa en la qual collit tres derrotes consecutives. La trobada es juga demà diumenge a les 17 hores.

El Pego vol retrobar-se amb el triomf en aquesta jornada i ho vol fer per així trencar una ratxa negativa en la lliga però sobretot en el Cervantes.El trobada Pego-L'Olleria es juga al Cervantes, demà diumenge a les 16.30 hores.

Cercar notícies
Agenda