Preferent: El Calp vol recuperar els punts perduts a casa davant l'Alcoià B

Preferente: El Calpe quiere recuperar los puntos perdidos en casa ante el Alcoyano B
  04/02/2017

El Calp s'enfronta a l'Alcoià B en un partit en el qual és clar favorit. Per això, ha de complir amb eixa condició i sumar els tres punts, per a així rescabalar-se de la derrota patida la jornada passada a casa davant el Portuaris i que l'ha allunyat dels llocs de dalt. Els calpins volen seguir tenint opcions per a jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió i per a això necessiten sumar de tres en tres. El partit es disputa demà diumenge a les 18 hores a Alcoi. 

DÉNIA-ALCUDIA 

El Dénia s'enfronta al líder L'Alcudia en un partit en el qual el vol tombar. Els deniers estan en ratxa i esperen sumar el seu cinquè triomf consecutiu. El tècnic groguet sap la importància dels tres punts en disputa. El partit es disputa demà diumenge en el Diego Mena Cuesta a les 17 hores. 

XÀBIA-OLIVA 

El Xàbia, igual que el Calp, té un partit en teoria fàcil davant l'Oliva. A pesar de les diferències en la taula, els roigblancs no han de fiar-se d'un rival que està ferit i necessita els punts per a la pròxima temporada. Per això saltaran al terreny de joc per a sumar els tres punts que li permeten seguir tenint a tir de pedra la promoció d'ascens a Tercera. El partit es disputa en el Municipal de Xàbia demà diumenge a les 17 hores. 

ATZENETA-PEGO 

   El Pego segueix en la corda fluixa encara que està fora dels llocs de descens després d'empatar davant el Llosa. L'equip de Jesús Moratal s'enfronta a l'Atzeneta amb la intenció d'aconseguir un resultat positiu i així seguir mantenint les diferències amb les seues mésdirectes rivals. El partit es disputa en el Municipal El Regit d'Atzeneta avui dissabte a les 16.30 hores.