Canfali Marina Alta

Preferent: El Calpe se situa en els últims i perillosos llocs de la classificació

  • Preferente: El Calpe se sitúa en los últimos y peligrosos puestos de la clasificación
  • Preferente: El Calpe se sitúa en los últimos y peligrosos puestos de la clasificación
  25/03/2018

El Dénia i Jávea empaten a 1

El Calpe ha patit una derrota humiliant. Els calpins no semblen ser capaços de desprendre de la seua mala ratxa. Als assumptes dels tribunals de les últimes setmanes que van afectar els directius, se li sumen les derrotes esportives. El Calpe ha perdut per 0-7 davant el Benferri en la jornada de hui diumenge, al grup IV de preferent.
Els mals resultats els situen a la zona perillosa de la taula, i a falta de set jornades de lliga els calpins estan en la posició 16 i la derrota collida davant el rival, el Benferri no és gens esperançadora ja que és un rival directe per la permanència .
El Dénia ha sumat un punt en la seua visita al camp del Contestano. Els de Juan Carlos Signes no han tingut un resultat perfecte, però el resultat, 1-1 ha permès seguir en els llocs alts de la lliga. El Dénia va tercer a la taula i té serioses aspiracions en la lluita dels play off.

El Jávea també ha aconseguit un empat. A un com l'Dénia, però davant el Benidorm. Els xabiencs lluitaran fins al final pels llocs d'ascens, però estan en la posició sisena de la classificació i disten amb el primer classificat, el Atzeneta, 13 punts, de manera que tenen un camí llarg per davant.

Cercar notícies
Agenda