Preferent: El Dénia no pot fallar a casa davant l'Alginet si no vol caure de la promoció

Preferente: El Dénia no puede fallar en casa ante el Alginet si no quiere caerse de la promoción
  08/12/2018

El Dénia va trencar la jornada passada la seua bona ratxa davant el Carcaixent i la vol recuperar en aquesta jornada davant l'Alginet. Els groguets no poden fallar si volen seguir en els llocs de promoció perquè Benigànim i Jávea segueixen a l'aguait.
El partit es juga demà diumenge al Diego Mena Cuesta, a les 16.30 hores. Jorge Ródenas Martínez és l'àrbitre que el dirigirà.

JÁVEA-CARCAIXENT

El Jávea segueix sent el rei de l'empat però necessita sumar de tres en tres si vol fer un pas endavant i ficar-se en llocs de promoció. En aquesta jornada rep el Carcaixent, rival que la jornada passada va donar la sorpresa en vèncer el Dénia. Els matalassers saben que anotar un gol matiner els pot donar la tranquil·litat necessària per jugar davant un rival tosc i que buscarà trencar el ritme per aconseguir puntuar.
El partit es juga demà diumenge al Camp d'Esports Municipal de Xàbia diumenge a les 12 hores.

PEGO-CONTESTANO

El Pego s'enfronta al Contestano en un partit en el qual tractarà que els tres punts es queden a casa. Els rogets que afronten aquest partit després de perdre la jornada passada amb el cuer Rafelcofer, volen fer pagar els "plats trencats" al conjunt de Cocentaina. Per això, des del xiulet inicial aniran a "mossegar".

Subscriu-te!