Canfali Marina Alta

Preferent: El Dénia no pot fallar en una jornada en què el Jávea s'enfronta al líder

  • Preferente: El Dénia no puede fallar en una jornada en la que el Jávea se enfrenta al líder
  • Preferente: El Dénia no puede fallar en una jornada en la que el Jávea se enfrenta al líder
  02/03/2019

El Dénia és favorit per vèncer al Monte Sion. Un altre resultat que no siga la victòria serà un pas enrere per als deniers. Les diferències que hi ha entre un i altre conjunt en la taula han de quedar reflectides al camp. El Dénia sap que no pot fallar davant el Monte Sion i que molt menys ha de saltar al terreny de joc convençut que el té guanyat abans de jugar. Això podria ser un error i per això, Diego Miñana els demana als seus jugadors la màxima concentració. Tot el que no siga guanyar seria un pas enrere.
El Jávea s'enfronta al Castellonense en un partit en què vol tombar-lo, tal com va fer el Dénia la jornada passada. L'equip de Juan Carlos Signes sap que si guanya es ficarà de ple en la pomada i farà un pas de gegant de cara a aconseguir ocupar un lloc de promoció d'ascens a Tercera Divisió al final de la lliga.
El Pego s'enfronta al Tous en un partit en què tractarà d'aconseguir una nova victòria a casa. Un triomf que li permeta seguir estant a la zona temperada de la taula i per tant apropar-se més al seu objectiu d'aconseguir la salvació.

Cercar notícies
Agenda