Preferent: El Dénia remunta dos gols davant el Muro per a seguir líder

Preferente: El Dénia remonta dos goles ante el Muro para seguir líder
  12/05/2019

Jávea i Pego també guanyen

Jornada positiva per als tres equips de la Marina Alta que han guanyat a Muro (2-4), Alginet (2-0) i Portuarios (0-1), respectivament. Els groguets ho han fet remuntant un 0-2 en contra que els permet seguir líders a una jornada perquè acabe la lliga.

El Dénia ha guanyat i ho ha fet remuntant els dos gols de Mata marcats en la primera part. Els visitants en el 44 s'han quedat amb un menys al veure Eric la roja directa. En la segona part, els deniers han donat la seua millor versió i han marcat quatre gols. El primer l'ha marcat en pròpia porta Asier, el segon Adrian Rubio, Guerrero ha fet el tercer en el 87 i en el quart l'ha marcat Cristian Panucci de penal en el 90. Això sí, els visitants han jugat amb inferioritat numèrica des del 42 i han acabat el partit amb nou jugadors en veure Joan la segona groga. El partit ha començat amb una asseguda dels jugadors groguets d'un minut com a protesta per no cobrar, el club els continua devent dues mensualitats.

El Jávea s'ha acomiadat de la seua afició amb un triomf davant l'Alginet. Dos gols han marcat els xabiencs, un en cada part. El  primer per mediació de Favio en el minut 25 i el segon obra d'Adrián Ramis en el minut 56.

El Pego va jugar el divendres contra el Portuarios i va guanyar per la mínima. Un gol de Fran en el minut quatre va ser suficient per emportar-se els tres punts. Dos minuts abans del gol roget va ser expulsat el local Brines. En el 79 el pegolí Vergi va veure la segona groga en dos minuts i també va ser expulsat.