Preferent: El Dénia s'enfronta a l'UE Gandia amb la necessitat d'aconseguir la victòria per recuperar posicions

Preferente: El Dénia se enfrenta a la UE Gandia con la necesidad de conseguir la victoria para recuperar posiciones
  06/10/2018

El Dénia s'enfronta en aquesta jornada a l'UE Gandia en un partit en el qual no es pot permetre errors. I és que després de la derrota patida a Tavernes, la segona fora de casa consecutiva, ha fet que perdés la tercera plaça i ara és el setè classificat, tot i que està a tres punts del liderat. Jugadors i tècnics són conscients que aquesta jornada és important, que els tres punts en litigi són importants i sumant poden recuperar posicions en la taula.
El partit es disputa demà diumenge al Diego Mena Cuesta a les 17.30 hores. José Romero Pérez és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir aquest xoc. Estarà acompanyat a les bandes per Álvaro Luis González Galindo i Mariano Esteban López.

JÁVEA-TAVERNES

El partit Jávea-Tavernes és sens dubte el més interessant de la sisena jornada de Lliga. Un xoc entre el tercer i segon classificat tenen el punt de mira posat en el lideratge de la categoria. I és que tots dos conjunts tenen opcions de col·locar-se líders de la categoria si guanyen el partit.
El partit es disputa demà diumenge al Municipal d'Esports de Xàbia a les 17.30 hores.

MONTE SION-PEGO

El Pego vol seguir creixent i en aquesta jornada el seu objectiu serà seguir sumant punts que li permetin estar a dalt a la taula. Els rogets s'enfronten en aquesta jornada al Monte Sion, un rival que a priori sembla assequible.
La trobada es disputa al Camp Municipal Sant Gregori de Torrent, hui dissabte a les 17.30 hores.

Subscriu-te!