Preferent: El Dénia s'enfronta al Contestano en un partit trampa

Preferente: El Dénia se enfrenta al Contestano en un partido trampa
  22/09/2018

 

El Jávea vol seguir invicte i el Pego escapar de perdre 

El Dénia rep el Contestano, cuer de la taula, en el que serà un partit trampa. I ho és perquè el conjunt de Cocentaina té millor equip del que assenyala la taula. Per això, els deniers no poden confiar-se i menys encara després de perdre la jornada passada davant el Benigànim. Una derrota que va ser molt dolorosa per com es va produir, a la recta final del partit, quan l'empat hagués estat el resultat més just. En aquesta derrota, el Dénia va perdre la imbatibilitat i amb ella el lloc en la promoció d'ascens a Tercera Divisió.
La trobada es disputa demà diumenge al Diego Mena Costa a les18 hores. El partit el va a dirigir Carlos Albadalejo García que estarà auxiliat a les bandes per Pablo Luis Carrascosa Arteaga i Juan Belmonte Javier.

 

El Jávea és l'únic equip de la Marina Alta que segueix sense conéixer la derrota i per tant el que millor posicionat està a la taula. Els els Xàbia, que són tercers, volen seguir estant-ho i per a ells no han de fallar a casa davant un altre dels favorits a jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió, el Benigànim. El Pego s'enfronta al Castellonense en una jornada en què vol oblidar-se de la derrota que va patir a casa davant l'Alginet.

JÁVEA-BENIGÁNIM

La trobada es juga al Camp d'Esports Municipal de Xàbia demà diumenge a les 17.30 hores. José Carlos Caballero Carrillo és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir el xoc.

CASTELLONENSE-PEGO

La trobada es disputa demà diumenge al Camp Municipal L'Almena de Vilanova de Castelló a les 18.15 hores. L'àrbitre Miguel García Noales és l'encarregat de dirigir-lo.

Subscriu-te!