Preferent: El Dénia es juga la primera de les sis finals davant l'Atzeneta

Preferente: El Dénia se juega la primera de las seis finales ante el Atzeneta
  07/04/2017

Al Dénia li resten sis jornades per a aconseguir un somni que persegueix, jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió. Sis jornades que seran sis finals, en les quals no es pot permetre la més mínima fallada. Sis partits que ha de guanyar sí o sí, altre resultat el deixarà fora. La primera gran final la té demà diumenge a casa davant l'Atzeneta. Serà una prova de foc pera l'equip de Juan Carlos Signes davant un rival que és el segon classificat i que té deu punts més. El partit es juga en el Diego Mena demà diumenge a les 17 hores. 

PARTIT SOLIDARI 

            El partit de demà serà solidari i es realitzarà una recollida d'aliments no peribles en l'entrada al camp. El Dénia, amb el lema No sols a Nadal és passa fam, espera arreplegar bastants quilos de menjar que durà a Càrites per a així ajudar a les famílies més necessitades. 

PEGO-*TAVERNES/ 

El Pego necessita remuntar el vol per a no caure en els llocs de descens. Els rogets segueixen jornada a jornada en el fil de la navalla. Estan un punt per dalt del descens, pel que si no volen caure en ell han de reaccionar i començar a sumar punts perquè tan sols falten sis jornades per a la conclusió del campionat.         El partit es juga en el Camp Municipal de Tavernes avui dissabte a les 17 hores. 

XÀBIA-ALCOIÀ B 

            El Xàbia, després de l'ensopec de la jornada passada, solament li val guanyar o guanyar a l'Alcoià B per a seguir tenint opcions de jugar la promoció. Els xabiencs estan a sis punts d'ella i no poden cedir més punts d'ací al final del campionat. El partit es juga demà diumenge a les 17 hores en el Municipal de Xàbia. 

CONTESTANO-CALP 

            El Calp afronta aquest duel entre equips que tenen com objectiu en aquesta recta final del campionat quedar en el millor lloc possible. Els calpins s'enfronten a un rival que està per sota en la taula. Set punts de diferència són els que els separen, avantatge que l'equip de Benja vol incrementar a la conclusió del xoc. 
El partit es disputa a Camp Municipal La Morera de Cocentaina, demà diumenge a les17 hores.