Preferent: El Dénia es proclama campió de lliga en una jornada redona en la que Jávea acaba quart gràcies al Pego

• Preferente: El Dénia se proclama campeón de liga en una jornada redonda en la que Jávea acaba cuarto gracias al Pego
  18/05/2019

El Dénia s'ha proclamat campió de lliga al guanyar a L'Olleria 1-2 en un partit que ha resolt Santafé en marcar el gol del triomf groguet en el minut 84. S'avançava l'equip denier en el minut 2 per mediació de Javi. Els locals han empatar a un en el minut 74. Deu minuts després el Dénia ha marcat el 1-2 definitiu que val el títol de lliga i jugar la Copa del Rey per quedar campió de Preferent.

El Jávea ha guanyat clarament al Muro (2-5)  i aconsegueix quedar quart classificat gràcies a la victòria del Pego davant el Tavernes 3-2.