Preferent: El Dénia té el primer examen de la lliga davant el Benigànim i Jávea i Pego han de seguir sumant

Preferente: El Dénia tiene el primer examen de la liga ante el Benigánim y Jávea y Pego deben seguir sumando
  15/09/2018

El Dénia té el seu primer examen del campionat davant el Benigànim. Un partit complicat entre aspirants primer, a jugar la promoció d'ascens a Tercera Divisió i després a assolir l'ascens. Un xoc en què es podrà veure el potencial de tots dos i quin dels dos equips supera aquesta primera prova de foc.
El partit es juga al Camp Municipal de Benigànim demà diumenge a les 18.15 hores. Javier Amorós Ramírez, és l'àrbitre que ha designat el comitè per dirigir-lo. Estarà acompanyat a les bandes per Agapito José Ochoa Rico i José María Fructuoso Flors.

D'altra banda, Jávea i Pego afronten una nova jornada i ho fan amb la intenció de seguir sumant de tres en tres. Els matalassers per fer el ple de triomfs, és a dir, tres de tres; i els rogets per aconseguir la segona i mantenir-se a prop dels llocs de promoció d'ascens a Tercera, i acompanyar-hi els altres dos equips comarcals.

L'ALCÚDIA-JÁVEA

La trobada es juga al Camp Els Arcs de l'Alcúdia avui dissabte a les 16 hores. Derlin Stiven Vélez Echevarría és l'àrbitre que xiularà el xoc.

PEGO-ALGINET

El partit es disputa demà diumenge al camp pegolí del Cervantes, a les 18 hores, sota l'arbitratge de Manuel Casanova Velázquez.

Subscriu-te!