Preferent: El Jávea s'enduu un derbi contra el Dénia marcat pels errors i els pals

Preferente: El Jávea se lleva un derbi ante el Dénia marcado por los errores y los palos
  08/09/2019

El derbi Dénia-Jávea ha acabat  a favor dels xabiencs per 1-3.  Un resultat enganyós ja que sobre el camp no hi hagut aquesta diferència.  És més, el partit ha estat marcat pels errors defensius locals que van saber aprofitar els visitants per marxar-se al descans amb avantatge (0-1) i ampliar el marcador en els primers minuts de la segona part (0-2).  Tot i així, el Dénia no ha abaixar els braços ni molt menys i ha disposat de dos grans oportunitats, una de Roberto Navarro al travesser i una altra de Santafé al pal.  Després ha arribat arribar el 0-3 que deixava definitivament sentenciat el partit.  Ferran Monzó va marcat el definitiu 1-3 de penal al final de l'encontre.

En els prolegòmens del partit se li ha fet un homenatge a Pepe Carpi en agraïment als anys com a delegat del Dénia.  També els jugadors del Dénia han oferit als aficionats la copa de campions de lliga de la temporada passada. A més a més s'ha guardat un minut de silenci en memoria del pare del jugador groguet Ferran Monzó, que va morir fa unes setmanes.