El Pego és l'únic equip de la comarca que punxa

Preferente: El Pego es el único equipo de la comarca que pincha
  26/02/2017

El Pego ha estat l'únic equip de la Marina Alta que no ha aconseguit la victòria. La resta, Dénia, Jávea i Calpe han fet els deures i han aconseguit sumar tres punts. Aquests tres equips s'havien proposat com a meta l'inici de la competició jugar la promoció, i a hores d'ara de la competició, tan sols Dénia i Jávea estan a les portes. No obstant això és aviat per aventurar un desenllaç.

El Pego ha perdut davant un rival directe per allunyar-se definitivament dels llocs de descens, l'Alcoiano B (0-1). Els pegolins van en la posició 14 de la taula amb 21 punts i no es poden permetre el luxe de baixar la guàrdia.

El Calpe ha aconseguit un 3-1 davant el Canals, un equip de la zona baixa de la taula. Els de Lauro van dècims amb 32 punts.

El Dénia era clar favorit en el seu partit contra el Oliva, ja que el rival està a la cua de la classificació. Els de Juan Carlos Signes han complert el pronòstic (1-2) i sumen tres punts que els deixen en la sisena posició (40 punts), a un punt del Xàbia, que és cinquè.

Els xabiencs van jugar ahir davant l'At. Alginet i van guanyar per 0-1.

Subscriu-te!