Preferent: El Pego perd el liderat en una jornada en què només és el Jávea el que guanya dels comarcals

Preferente: El Pego pierde el liderato en una jornada en la que sólo es el Jávea el que gana de los comarcales
  20/10/2019

La jornada vuitena s'ha saldat per als equips de la Marina Alta amb un triomf, dos empats i una derrota. El Pego ha perdut el liderat en no passar de l'empat al Cervantes amb l'Alcúdia (2-2). L'únic triomf l'ha aconseguit el Jávea davant l'Enguera (3-1). El Dénia segueix sense guanyar al Diego Mena i ha empatat a tres amb el Portuarios (3-3). El Pedreguer ha estat l'únic comarcal que no ha puntuat i ha perdut per golejada contra el Castellonenca (1-4).

El Pego no ha pogut passar de l'empat davant un rival que ha neutralitzat el seu avantatge en dues ocasions. Es avançaven els pegolins en el minut 20 amb gol de Ferran però al límit del descans han empatat els visitants. Novament cobrava avantatge el Pego al 69 amb gol d'Arnau però en el 84, Natalio anotava el 2-2 definitiu.

El Jávea es retrobava amb el triomf contra l'Enguera en un partit en què Guerrero anotava dos dels tres gols del seu equip. Els xabiencs van respondre bé després d'encaixar l'empat a un, ja que tres minuts després Adrián Ramis anotava el 2-1, resultat al descans. Al minut 60 el Xàbia marcava el tercer i tancava el partit.
El Dénia segueix sense guanyar a casa i davant el Portuarios, un rival directe per la permanència, ha empatat un partit que ha pogut guanyar però també perdre. Els groguets, que segueixen concedint massa en defensa, s'ha posat tres vegades per davant però el seu rival l'ha igualat en les tres ocasions. Una pilota al travesser dels visitants al minut 87 ha salvat del perill de la derrota als deniers que van tornar a perdonar de cara a porta.
El Pedreguer ha collit la segona golejada consecutiva. Si la jornada passada encaixava sis gols en aquesta ha encaixat quatre al seu camp. El seu rival el Castellonense ha deixat el partit vist per a sentència abans del descans (0-3). I és que al minut 2 aconseguia el primer, en el 15, el segon i en el 40, el tercer. El quart el va anotar en el 55. Els blavets van aconseguir el gol de l'honor al final.