Preferent: El Pego reafirma el seu liderat amb golejada mentre Jávea, Pedreguer i Dénia perden

Preferente: El Pego reafirma su liderato con goleada mientras Jávea, Pedreguer y Dénia pierden
  13/10/2019

La setena jornada s'ha saldat amb un triomf i tres derrotes per als equips de la comarca. El Pego ha reafirmat el seu liderat golejant el Portuarios (1-4), mentre que Jávea davant l'Olleria (1-0), Pedreguer davant l'Alcúdia (6-1) i Dénia davant Carcaixent (3-0) han perdut els seus partits.
El Pego ha guanyat amb comoditat a l'Portuarios en un partit que ha encarrilat en el primer temps amb gols de Juan (2) i Rico de penal. Amb 0-3 s'ha arribat al descans. A la segona part Alberto Morera li ha donat el cop de gràcia a l'equip de la Safor anotant el quart. A la recta final del partit el Portuarios ha marcat el gol de l'honor.

El Jávea ha collit la seua tercera derrota de la lliga davant l'Olleria en un partit en què els xabiencs no han estat bé. Tot i intentar-ho no han aconseguit superar un rival que marcava el gol del triomf al minut 87.

El Pedreguer ha encaixat la golejada més àmplia de la jornada en un duel que ha estat equilibrat en el primer temps. Al tall del descans els locals anotaven el 2-1. A la segona part El Pedreguer encaixava el tercer al minut de reprendre el partit. Després han anotat tres gols més liquidant el partit en el minut 78.

El Dénia ha perdut amb el Carcaixent un partit que s'ha decidit al final. Els groguets han marxat al descans amb igualada al marcador (0-0). A la segona part els jugadors del Carcaixent han aprofitat les seues ocasions per marcar. El primer gol al 55 i els altres dos en els minuts 81 i 90.