Preferent: Jávea i Calpe guanyen en una jornada en què el Dénia perd i cau a la sisena posició

Preferente: Jávea y Calpe ganan en una jornada en la que el Dénia pierde y cae a la sexta posición
  04/12/2017

El Dénia va ser l'únic equip de la comarca que va perdre en aquesta jornada. Jávea i Calpe van guanyar els seus partits i han fet un pas endavant en la classificació.
El Dénia va perdre amb l'Alginet (1-0) en un partit en què va ser incapaç de remuntar el gol que van aconseguir els locals al minut 19. Els groguets afrontaven aquesta jornada com a segons però amb aquesta derrota cauen a la sisena posició.
El Jávea s'ha col·locat quart després de guanyar a casa al Portuarios. Els xabiers van complir els pronòstics i es van imposar al seu rival per 2-0. La victòria permet als de Xàbia col·locar-se amb 27 punts, pel que estan a només un punt de la promoció i a dos del líder Benigànim.
El Calpe va donar la sorpresa davant la Vila Joiosa, segon classificat, a qui va guanyar per 3-1 en un partit en què va ser millor. Els calpins amb aquesta victòria i després dels resultats que els han donat un salt en la taula. ja que s'han col·locat novens amb 18 punts i ja estan vuit per dalt del descens.